Tilbake

Personvern

1. Om personvernerklæringen

Plan International Norge er opptatt av å ivareta givere og støttespilleres personvern. Som støttespiller hos oss skal du kjenne deg helt trygg på at dine interesser og rettigheter blir ivaretatt, og at vi respekterer din rett til å ha kontroll på dine personopplysninger. I vår personvernerklæring beskriver vi på en enkel måte hvordan vi behandler personopplysninger.

Vi følger norske lover for personvern og EUs personvernforordning . I tillegg følger vi bransjenormen som er utarbeidet av Innsamlingsrådet.

 

2. Databehandleransvarlig i Plan International Norge med kontaktinformasjon

Plan International Norge er behandlingsansvarlig slik erklæringen beskriver og er derfor ansvarlig for at behandlingen skjer i tråd med gjeldende regelverk.

Plan International Norges generalsekretær er på vegne av Plan International Norge behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i organisasjonen.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger og personvern, kan du kontakte oss på følgende måter:

Plan International Norge, Tullinsgate 4 C, 0166 Oslo
Organisasjonsnummer: 976 793 382

Epost: info@plan-norge.no
Telefon: 56 09 99 09 eller 09909

 

3. Retten til å lagre og behandle personopplysninger

Plan International Norge behandler personopplysninger med de formål som oppgis i denne personvernerklæringen.  Vi lagrer og behandler informasjon for å:

Vi deler kun personopplysninger med samarbeidspartnere, selskaper eller underleverandører som trenger opplysningene for å levere tjenester og utføre oppgaver på vegne av oss. Eksempel på dette er ajourhold av personopplysninger. Det er Plan International Norge som har databehandleransvaret, og i disse tilfellene har vi databehandleravtaler som sikrer at opplysningene kun brukes til det oppdraget det er signert avtale for, i den tiden avtalen gjelder, på en sikker måte. Dine personopplysninger lagres ikke lenger enn nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, og vi har innført rutiner for å sikre dette.

 

4. Dine rettigheter

Plan International Norge behandler personopplysninger i henhold til den nye personopplysningsloven fra juli 2018 samt gjeldende forskrifter. Som støttespiller har du rett til å kreve: innsyn, retting, begrensning og sletting. Dersom du ønsker, kan du klage til Datatilsynet på behandling som du mener er i strid med reglene.

Du kan også enkelt reservere deg mot direkte kommunikasjon fra oss dersom du ønsker det.

 

5. Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

For å gi deg relevante annonser i andre kanaler enn på våre nettsider, benytter vi oss av remarketing. Via informasjonskapsler fra tredjeparter, kan vi vise deg annonser fra Plan International Norge som vi mener er relevante for deg på andre steder enn vår nettside. Dette baserer seg på informasjon omsider du har besøkt på våre nettsider og brukerinformasjon.

«Cookies» / «informasjonskapsler» er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi kan holde styr på hvilke sider du besøker, hva som presenteres, om du er pålogget eller ikke, samt gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder, samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Informasjonen behandles kun internt av oss. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Plan International Norge sikrer dine personopplysning med hensiktsmessige tekniske tiltak, organisatoriske tiltak, et hensiktsmessig nivå av sikkerhet mot ikke-godkjent behandling, ulovlig behandling, tilfeldig eller ulovlig tap, ødeleggelse eller skade.

Dersom vi med en rimelig grad av sikkerhet kan si at det har vært brudd på sikkerheten ved behandling av dine personopplysninger, vil vi rapportere om sikkerhetsbruddet til ledelse og relevante personer i organisasjonen. Deretter vil vi undersøke og gjennomføre dokumenterte tiltak. Ved behov vil vi meddele givere via hensiktsmessige kanaler.

Campaign logo